Професионалните фотографи и любителите виждат по различно онова, което снимат.

...
Професионалните фотографи и любителите виждат по различно онова, което снимат.
Коментари Харесай

На пръв поглед това са СНИМКИ на секси блондинка, но когато се вгледате….

Професионалните фотографи и феновете виждат по друго това, което снимат. Тази история показва, че експертът е кадърен да сътвори същинско знамение даже в най-неподходящите условия. Джена Мартин е решила да организира самоуверен опит, хващайки фотоапарата и отивайки с моделка в строителния магазин Lowe’s. „ Реших да се откажа от нормалните красиви местоположения и да направя всичко наобратно “, споделя фотохудожничката в блога си PetaPixel. „ Исках да поработя в много непривлекателно място, което не подхожда на стандартите, да видя какво ще се случи. Lowe’s се оказа точно това, от което нуждая се “, споделя още тя.

„ Исках място с неприятно осветяване и декор, където никой даже и не би му хрумнало да прави фотосесия “, разяснява фотографката.
Преди да стартира да работи, момичето си сложило следните условя: Трябва да се работи с това, което е налице, без да се трансформира нищо. Само фотоапарат и никаква техника за осветяване. Не би трябвало да се внасят промени в ситуацията. Снимките ще бъдат прекъснати, единствено в случай че някой се появи на назад във времето. „ Когато влязохме, шефът на магазина се поинтересува, дали може с нещо да ни помогне. Аз го помолих да създадем няколко фрагмента. Той с наслада се съгласи, гледайки на моята фотомоделка. Той също попита за какво тя по този начин е облечена и идва в строителен магазин “, споделя тя.
Момичетата имали единствено час до затварянето, по тази причина било решено фотосесията да стартира сред стелажите, против лавиците с възглавниците, мострите на багра и на фона на растителност.

„ Мога да кажа, че това бе самоуверен опит! Разбира се, надали ще поканя в миналото клиент да снима в Lowe’s, само че съм удовлетворена от фотосите! Така, че, когато видиш ужасно място, дай му късмет. Кой знае какво може да се получи като резултат. Не се опасявайте да експериментирате, това е най-якият източник на ентусиазъм “, споделя още Джена.

Вижте резултатът от нейната смела работа!
Студиото

Локация № 1: стелаж с образците багра

Снимка без обработка


Обработена фотография





Локация № 2: отделът за осветителни тела

Снимка без обработка

Обработени фотоси





Локация № 3: Между стелажите

Без обработка

Обработени фотоси








Локация № 4: Градинарският отдел

Снимка без обработка

Обработени фотоси

Локация № 5: Отделът за възглавници

Обработени фотоси



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР