Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство Враца взе участие в

...
Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство Враца взе участие в
Коментари Харесай

ПГТР във Враца взе участие в Панаир на учебните предприятия в Пловдив

Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство Враца взе присъединяване в ХXI Панаир на образователните предприятия „ Млад бизнесмен - ТФ ФЕСТ “, който се организира от 25 до 27 април 2018 година в Международен панаир в Пловдив. В него взеха присъединяване образователни предприятия от България, Сърбия, Черна гора, Румъния и Люксембург.
ПГТР Враца се показа с образователно дружество „ Лукс ауто” ООД, чиято съществена активност е търговия с първокласни коли и аксесоари за тях. Ръководител на ученическата компания е старши преподавател Ирена Димитровска –Андреева. Фирмата беше единственият представител от област Враца. По време на двата работни дни образователното дружество осъществя доста покупко-продажби, както с физически лица, по този начин и с други компании.
Фирмата получи документ за присъединяване на ТФ ФЕСТ 2018 и грамота за най-оригинална концепция за азбучник от УП „ Дамасцена” ООД. УП „ Лукс ауто” ООД Враца взе присъединяване в няколко състезанието „ Най-добри рекламни материали “, „ Най-добър щанд “, „ Най- добър азбучник “ и „ Млад счетоводител “.
Евгения Евгениева от единадесети клас се класира на второ място в състезанието „ Млад счетоводител “, проведен от Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси в София и получи стипендия 900 лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР