Професионалист по езика на ТЯЛОТО е забелязал ключовия момент, в

...
Професионалист по езика на ТЯЛОТО е забелязал ключовия момент, в
Коментари Харесай

Ключов момент принц Андрю „изгуби самообладание“ и разбра, че интервюто за Newsnight „не е било разходка в парка“, разкри експерт

Професионалист по езика на ТЯЛОТО е забелязал основния миг, в който принц Андрю „ изгуби хладнокръвие “ по време на „ car crash' Newsnight изявление.

През ноември 2019 година принц Андрю, вторият наследник на кралица Елизабет II, седна с Емили Мейтлис, с цел да обсъдят връзката си с наказания педофил Джефри Епщайн.

The Херцогът на Йорк сподели, че няма „ никакъв спомен “ да се е срещал с американката Вирджиния Робъртс Джуфър, дамата, която твърди, че е била накарана да прави секс с него като младеж.

По време на изявлението за „ злополуката с трен “, Андрю, 64, който по-късно беше лишен от всички кралски отговорности, отхвърли да е спал с Вирджиния, една от жертвите на Епщайн, в три обособени случая - два пъти, до момента в който тя беше малолетна.

След изявлението за BBC, тяло езиковият специалист Джуди Джеймс сподели на Fabulous за основния миг, в който Андрю осъзнава, че нещата няма да бъдат „ разходка в парка “. нещата щяха да тръгнат надолу за кралската персона.

Тя изясни: „ Има тънък преломен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР