Професионален регистър на агенциите, брокерите и агентите на недвижими имоти

...
Професионален регистър на агенциите, брокерите и агентите на недвижими имоти
Коментари Харесай

Професионален регистър събира брокерите и агенциите на имоти на едно място

Професионален указател на организациите, брокерите и сътрудниците на недвижими парцели събира на едно място представителите на сектора, като дава всички нужни данни за реализиране на осведомен избор от страна на потребителите на този вид услуги. В платформата може да бъде открита информация за опита, задачата, визията и бизнес модела на вписаните организации, както и за образованието, професионалните квалификации, специализации, документи на присъстващите брокери и сътрудници. Справката в Регистъра е изцяло безвъзмездна за жителите, за да бъде подкрепено минимизиране на рисковете при излизането на този пазар.

Професионалният указател действа към този момент близо година – от юни 2020 година, като за това време в него се включиха над 300 организации, брокери и сътрудници на недвижими парцели, с помощта на което от ден на ден клиенти го възприемат като формален източник на информация за всички авторитетни и правилни компании, предлагащи посреднически услуги на пазара на парцели.

Присъединяването към платформата е непринудено, отворено за всички експерти от сектора, като изискването е участниците одобряват разпоредбите на Международната коалиция за етични стандарти (IESC) - отговорност, дискретност, отбягване спор на ползи, финансова отговорност, почтеност, правомерност, отразяване, стандарт на обслужване, бистрота, доверие.

„ Професионалният указател на организациите, брокерите и сътрудниците на недвижими парцели улеснява потребителите в избора им на благонадежден сътрудник при реализиране на договорката за реализация или придобиване на благосъстоятелност. Платформата понижава риска от машинация от страна на подправени брокери или лица, извършващи нерегламентирано тази активност “, съобщи Добромир Ганев, ръководител на Национално съдружие Недвижими парцели.

Професионалният Регистър на организациите, брокерите и сътрудниците на недвижими парцели е наличен на: www.publicregister.bg
 Професионален указател събира брокерите и организациите на парцели на едно място

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР