Професионален играч на видео игри Надя Амине — която твърди,

...
Професионален играч на видео игри Надя Амине — която твърди,
Коментари Харесай

„Най-добрият в света“ играч на Call of Duty твърди, че е била забранена заради снимките си по бикини: „Никога не е публикувала голота“

Професионален състезател на видео игри Надя Амине — която твърди, че е един от най-хубавите играчи на Call of Duty в света — споделя, че е в „ изцяло черния лист “ от шампионати, проведени от производителя на игри Activision Blizzard поради „ издание на фотоси на бикини “.

„ Включен съм в изцяло черния лист от присъединяване в шампионати по call of duty, всички за издание на фотоси на бикини, в никакъв случай не съм разгласил голота през живота си. само че още веднъж, момчетата в общността на треската могат да разгласяват голото си дупе в обществените медии. ggs “, разгласява Амин в X сряда.

Амине, 23, която е натрупала почитатели от 1,2 милиона Twitch и 449 000 YouTube последователи, споделя, че е осъдена от компанията за игри за издание на рискови фотоси на бикини в нейния акаунт в Passes – платформа за наличие в жанр OnlyFans, където почитателите могат да се абонират за основатели посредством извънредни участия.

Сайтът не разрешава „ категорично наличие за пълнолетни, голота или порнография “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР