Професионален гадател иска £200 000 обезщетение, след като претърпя множество

...
Професионален гадател иска £200 000 обезщетение, след като претърпя множество
Коментари Харесай

Гадател, „катапултиран от счупена седалка след гледане на филм“, съди Vue cinemas

Професионален вещател желае £200 000 обезщетение, откакто претърпя голям брой пострадвания, когато твърди, че е бил „ катапултиран “ от „ дефектна “ седалка в киносалон.

Четецът на карти Таро и артистът Маркъс Хунефалк-Францен споделя, че страда от хронични болки във врата и гърба, както и от повреден слух, усет и подушване заради странния случай във Vue Cinema Islington, Лондон през септември 2015 година Г-н Hunefalk-Franzen, 58, споделя, че случаят е повлиял зле на облагите му и също по този начин го е изгубил голям брой благоприятни условия за актьорско майсторство и театрални изкуства. Той продължи да съди Vue Entertainment Ltd, като компанията призна отговорността за злополуката.

Но юристите на веригата киносалони оспорват оценката на желае от гадателката от £200 000. Централният лондонски областен съд разбра, че господин Хунефалк-Францен е претърпял акцидент, до момента в който е гледал матине, като твърди, че е паднал с тропот на земята, откакто седалката му ненадейно се е срутила без предизвестие, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР