Професионален бранд за гримове направи неочаквана изненада по повод рождения

...
Професионален бранд за гримове направи неочаквана изненада по повод рождения
Коментари Харесай

Пловдивска дентална клиника получи нестандартен подарък за своя 8-и рожден ден

Професионален бранд за гримове направи непредвидена изненада във връзка рождения ден на дентална клиника „ Амайя “.

Красивите дами от екипа получиха професионални препоръки от експерта професионален гримьор Георги Асенов за грим, подобаващ за тяхното забързано всекидневие, което да ги накара да се усещат свежи и естествено красиви в работната си среда.

Всеки сезон Radiant Professional показва новите трендове и въвлича дамите в света на хубостта. Вдъхновени точно от тези трендове, консултантите им са разполагаем постоянно, с цел да спомагат на дамите в избора на червило, декор дьо загар или крем за лице, без значение от тяхната специалност или мотив. Продуктовата гама на марката, който изненада дамите в денталната клиника, показва философията за хубостта, с която желае да подскаже на всяка жена по какъв начин да акцентира естествените си и най-хубави черти. Без да бъде професионален гримьор да знае по какъв начин да употребява продуктите за хубост, и да сътвори лична грим визия, която разкрива същинската й деликатност.



За своя празник стоматолозите получиха безчет поздравления от сътрудници, другари и пациенти. За осем години пловдивската дентална клиника се наложи като една от най-хубавите, освен в гр. Пловдив, само че и в България. Със своите нововъведения и професионализъм в годините, те несъмнено са част от стоматологичните трендове в България. По мотив тяхната осем годишнина шефът и стоматолог Д-р Елена Пенчева изненада екипа с най-новата технология на пазара под името “3Shape”.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР