Професионален артист, предложил £500 за участие в жалкото преживяване на

...
Професионален артист, предложил £500 за участие в жалкото преживяване на
Коментари Харесай

Забелязани са три „подозрителни знака“ клоун, които са го видели да се изправя „жалък“ концерт на Уили Уонка

Професионален актьор, предложил £500 за присъединяване в жалкото прекарване на Уили Уонка, приказва за облекчението си да избегне „ злополучие “.

Том Уистън, който е смешник и комедиант, беше на прага на ролята на мощно оклеветеното събитие, което разгневи родителите и извика полицията. 27-годишният реализатор показа облекчението си при забелязването на три признака, че е „ забелязал нещо съмнително “ часове преди събитието.

Полицията беше извикана на събитието в Глазгоу, защото децата бяха оставени в сълзи и ядосани фамилии се оплакаха от качеството на прекарването. Семействата споделиха, че им е обещан занимателен ден на открито и споделиха, че мястото е трябвало да включва " омагьосана градина, съдържаща великански сладкиши и мистериозни статуи ". Когато дойдоха, споделиха, че на децата им са дадени единствено шепа желирани бебета вместо обещания им „ парадайс от сладкиши “.

Том, който живее в региона на Мърчант Сити в Глазгоу, беше подложен на концерт, само че направи противоположен завой, откакто стана по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР