Проф. Янаки Караджов е микробиолог и еколог. През последните три

...
Проф. Янаки Караджов е микробиолог и еколог. През последните три
Коментари Харесай

Наш професор победи рака със зелев сок: Проф. Янаки Караджов разказва за рецептата си за силен имунитет

Проф. Янаки Караджов е микробиолог и еколог. През последните три десетилетия практикува апитерапия – лекуване с пчелни артикули. Преди съвсем 25 година професорът се сблъсква със страшната диагноза рак на дебелото черво. Следва комплицирана интервенция, при която са отстранени 70 см от колона му. След нея проф. Караджов е трябвало да се подложи на химиотерапия, която обаче той отхвърля. Защото взема решение, че със знанията си може да си помогне самичък и да открие лек против рака.
Така професорът стартира самолечение със зелев сок, подготвен по негова рецепта. Повече за лековитата напитка, която покачва имунитета и бори заболяванията, споделя проф. Янаки Караджов. „ Още преди, когато ми сложиха диагнозата, аз бях уверен, че ракът в действителност е хронична вирусна зараза.

При това състояние да ти вършат химиотерапия, е цялостна нелепост, тъй като лекуването ще омаломощи най-ценното в човешкия организъм – имунитета. Затова я отхвърлих “, споделя експертът. Тогава онколожката му споделила: „ Абе, Караджов, ти ще се самоубиваш ли? “. Микробиологът обаче ѝ отвърнал, че няма да се самоубива, а ще сътвори препарат, който да ускори имунитета му, тъй като единствено той може да го измъкне от това положение.
Тогава проф. Караджов основава рецептата си за мощен имунитет. „ Използвам лактобацили, тъй като са мощни имуномодулатори. Но не ги взимам от този, който е в киселото мляко, а от негов роднина – лактобацилус плантарум. На него изискуем чудесни туршии, кисели краставички и кисело зеле. Той се намира в самите растения “, изяснява професорът.

Решава да накладе зеле, само че по специфична технология. „ Във всички кулинарни книги написа, че солта би трябвало да е 5 на 100, само че когато е по този начин – не можеш да пиеш огромни количества зелев сок, тъй като се подвига кръвно и се поврежда сърцето. Затова аз поставям до 0,9 на 100, и то морска сол, която има дребна част натриев хлорид “, показва проф. Караджов. Той поставя в бидона зелките нагоре с кочана, като го цепва леко. „ За да стане прекрасен сокът, поставям и 2-3 ябълки, дюли, царевица. Задължително прибавям и една алена зелка и след това очаквам да ферментира към 21 дни “, изяснява микробиологът. След като зелевият сок е подготвен, той поставя в него „ основното си оръжие “ – 370 грам прополис на прахуляк. „ След това прибавям хрян, тъй като той убива вирусите. Може да се размени и с джинджифил. С всички тези добавки сокът се консервира и може да изтърпи и 10 години “, безапелационен е проф. Караджов. Със своя зелев сок той оказал помощ на стотици хора, без да им взима и стотинка.

И до ден сегашен заболели от рак търсят професора поради рецептата му. „ Непрекъснато ме търсят, по 15 души на ден, пристигна ли някой раково болен – му давам по една туба от сока. Още тогава си споделих, че няма да взимам пари от болен от рак “, споделя проф. Караджов. По думите му този сок би трябвало да се пие, до момента в който човек оздравее. През последните години броят на онкоболните у нас внезапно се е нараснал. „ Защото вкараха ГМО в България, от това се усили ракът. Затова аз не закупувам самун и си върша от лимец у дома. Не би трябвало да ядем пшеница и всичко, направено от нея като сладкиши. Яжте лимец и овес и няма да сте заболели “, безапелационен е проф. Караджов. Според професора лековитият зелев сок ще ни помогне даже в случай че не сме онкоболни. „ Няма да имате грип, хрема и куп заболявания, ще се увеличи имунитетът ви “, споделя той.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР