Проф. Вили Лилков е издигнат за кмет на София. Той

...
Проф. Вили Лилков е издигнат за кмет на София. Той
Коментари Харесай

Издигнаха проф. Вили Лилков за кмет на София

Проф. Вили Лилков е повдигнат за кмет на София. Той е едно от емблематичните лица на десницата, а кандидатурата му е подкрепена от столични интелектуалци, свързани с дясната концепция и битката с комунистическия режим от края на 80-те и началото на 90-те години.

В Инициативния комитет са Богдана Карадочева, Васко Кръпката, Теди Москов, проф. Кирил Топалов, Тодор Токин, Ваньо Шарков, Иван Лечев, Аня Пенчева, Ивайло Цветков-Нойзи, а също и някогашните министри на финансите и външните работи в кабинета на Съюз на демократичните сили Муравей Радев и Надежда Нейнски, съобщи БГНЕС.

Проф. Лилков е един от учредителите на Демократи за мощна България и няколко мандата общински консултант от Съюз на демократичните сили и Синята коалиция, както и заместник-председател на Столичния общински съвет. През 2014 година беше определен за депутат от групата на Реформаторския блок. 

Другите издигнати претенденти за кметския пост в столицата са Васил Терзиев, от Политическа партия, и Деян Николов от " Възраждане ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР