Проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян от

...
Проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян от
Коментари Харесай

Отровното трио прати имейли на евродепутатите с изказвания на бг министри |

Проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян от „ Отровното трио " изпратиха имейл до всеки от 705 евродепутати, в който се съдържат обществени изказвания на настоящия министър на стопанската система Лъчезар Борисов и министъра на земеделието, храните и горите Десислава Танева. 

Поводът е, че Европарламентът в Брюксел ще заседава, с цел да дебатира върховенството на закона в България на 5 октомври. 

В първото изявление ясно се установяват корупционни практики в размер сред 40 и 60% от цената на плановете, финансирани с европейски средства за справяне с рецесията поради COVID-19, а във второто се дават ясни указания по какъв начин да се прикриват злоупотребите с такива, с цел да бъде продължено финансирането за България.

Сметнахме за честно да дадем опция на депутатите в Европейския парламент да се срещнат с корупционните практики в държавното управление на Борисов задоволително време преди дебата, без да считаме посочените образци за изчерпателни в мафиотизираната реалност на страната, изясняват от Отровното трио. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР