Проф. Николай СлатинскиПреди месец написах статус за това - как

...
Проф. Николай СлатинскиПреди месец написах статус за това - как
Коментари Харесай

Лечение от руски бесове - под страх от смъртно наказание - всеки български путинофил да прочете Четвъртият път на Дугин

Проф. Николай Слатински

Преди месец написах статус за това - по какъв начин са в този момент със съвестта Иво " 80% " Христов, Валентин Вацев и Боян Чуков, чиито фантасмагории и интелектуални напъни претърпяха безспорна злополука с началото на войната на Адолф Путин против Украйна. Представяте ли си - да изпонапишеш хиляди страници с панорамни мисловни платна и единствено за един момент, с един изстрел против Украйна всичко да рухне!

Струваше ми се, че в случай че може, всеки путинофил в България би трябвало да бъде принуден под боязън от смъртно наказване, да прочете по една книга на всеки от тази Троица.
Но сходно принуждение над тях е прекомерно едва отмъщение за путинофилството им.
Има по-страшно наказване!
Това е да бъде длъжен - още веднъж под боязън от смъртно наказване - всеки български путинофил да прочете " Четвъртият път " на идеолога на Адолф Путин и на великоруския национализъм - Александр Дугин!
При това тази книга е издадена на български език. Подчертавам този факт, тъй като се увещавам, че

путинофилите у нас като цяло не могат да четат на съветски

и не са чели съвсем нищо от съветски създатели!
Задължителното прочитане на " Четвъртият път " е най-тежкото допустимо наказване за всеки путинофил! Това е мъчение. Това е брутално населие. Това е колосално изтезание. Това е садизъм!
Защото този голям по размер опус е тежък делириум. Той е буламач. Той е псевдоинтелектуална гозба с грозде от импотентно философстване. Той е мизерия на философията и философия на нищетата по едно и също време!

Единственото успокоение за Дугин е, че и " Mein Kampf " е сходен буламач на безусловно ниско и низко равнище.

Някога, преди 20 години споделях на студентите - неприятното е, в случай че това, което Дугин написа, Путин стартира да го мисли.
Путин стартира да го мисли.

После, преди 10 години споделях на студентите - неприятното е, в случай че това, което Дугин написа, Путин стартира да го прави.
Путин стартира да го прави.

Ако в този момент преподавах, несъмнено щях да кажа - хубавото е, в случай че това, което Дугин написа, Путин стартира да го чете.
Защото тогава

Путин би починал... от досада

За жал, Путин към момента не го чете.

Сигурен съм, че в случай че накараме българските путинофили да прочетат под боязън от смъртно наказение " Четвъртият път " на Дугин, те ще се помъчат 2-3 денонощия, а по-късно до един ще кажат - бесете ме, колете ме, стреляйте ме, гилотинирайте ме, само че не ме карайте да чета тази идиотия!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР