Проф. Габровски се срещна и с представителите на БСП, за

...
Проф. Габровски се срещна и с представителите на БСП, за
Коментари Харесай

Нинова за 5 минути отряза Габровски: Няма да подкрепим правителството ви, защото е на ГЕРБ

Проф. Габровски се срещна и с представителите на Българска социалистическа партия, с цел да показа визията си за кабинет. Срещата със социалистите беше в рамките единствено на 5,38 мин.

" Радикализация на диалога е стигнала последна степен, който го прави непрудуктивен ", сподели проф. Габровски. Надявам се да намерим метод напрежението да бъде понижено, сподели още той.

 

Проф. Габровски извади нова дефиниция: С гражданската си позиция диря излаз от рецесията ".

 

" Благодарим ви за поканата. Тук сме от почитание към вас, с цел да ви кажем три фрази. Приемете нашите почетения като персона и експерт, ние няма да подкпрепим държавно управление, ръководено от вас като претендент за министър-председтел, защото това за нас е държавно управление на ГЕРБ ", съобщи водачът на левицата Корнелия Нинова.

" Уважаваме вашата упоритост, само че ние няма да подкрепим този мандат. Има опция за втория и за третия. Споделяме позицията ви, че България има потребност от непоклатимост и работещ парламент и кабинет. Пожелавам ви в идващите диалози да срещнете схващане ", сподели в края на срещата Нинова. Ние няма да подкрепим този мандат, повтори тя.

 

Проф. Габровски сподели, че нови избори ще задълбочат рецесията.

 

„ България има потребност от малко непоклатимост, най-малко за прочут интервал и методът за това е да има работещо държавно управление, а не нови избори. Това е метод да се стабилизира страната, с цел да може да се продължи напред “, счита проф. Габровски.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР