Проф. Габровски няма да стане премиер. Тази прогноза направи пред

...
Проф. Габровски няма да стане премиер. Тази прогноза направи пред
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Готови сме за среща с проф. Габровски, за да му кажем защо няма да го подкрепим

Проф. Габровски няма да стане министър председател. Тази прогноза направи пред Българска национална телевизия ген. Атанас Атанасов от " Демократична България ".

По думите му Габровски се е съгласил да бъде използван. Който и да бъде изваден с първия мандат зад него щръква Борисов, а Борсов е недопустим сътрудник въобще, посочи Атанасов, който упорства да продължи битката да освободим България от Бойко Борисов. 

Номинацията на проф. Габровски е подадена ръка към Българска социалистическа партия, тъй като родът му имал доста червен актив, уточни Атанасов. Той обаче не схваща държанието на Българска социалистическа партия и изключително включването на левицата в хартиената коалиция.

Ако се съберат ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия на процедура ще имаме хартиено държавно управление, изясни Атанасов.

Изключително значимо е кой ще бъде мандатоносител, акцентира зам.-председателят на Народното събрание. Хартиената коалиция желае да завоюва идващите избори с измами, подозира Атанасов.

Той уточни, че Демократична България биха отишли на среща с проф. Габровски, само че с цел да му кажат за какво няма да го поддържат.

Ген. Атанасов счита, че разривът сред Румен Радев и Политическа партия е поради импортираните закони за службите, с които му се лишават опциите да назначава шефовете на служби.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР