Проф. Габровски не е просто експерт, не просто добър лекар,

...
Проф. Габровски не е просто експерт, не просто добър лекар,
Коментари Харесай

Бабикян: Как проф. Габровски се съгласи на този ход? frognews.bg

" Проф. Габровски не е просто специалист, не просто добър доктор, той е превъзходен доктор, неповторим експерт, доктор в първите топ 50 на континента ни в своята компетентност. Това, което не мога да си показва, е кой и по какъв начин предложения проф. Габровски и по какъв начин този човек се съгласи на сходен ход. "

 

Арман Бабикян не счита Габровски за " лице, което заслужава унижението да бъде пуснато, с цел да мине " и не може да си отговори на въпроса " за какво този човек се е съгласил да се подложи на това неуместно тестване ".

 

" Това е все едно Айнщайн да застане до мен и аз да му приказвам за физика. Това е безумство ", разяснява пиар експертът в предаването " Преди всички ". По думите му тезата за неполитическите лица " служи отлично за наслада на народа, само че е извънредно подправена ".

 

" Зад дейностите на всеки кабинет стои политическо болшинство, с политическа посока и цел и те преследват тези цели. Няма подобен филм. Експертите работят към политици, с цел да оказват помощ на дейностите им, а не противоположното. Ако ставаше с експертиза единствено, дайте да назначим Българска академия на науките в Министерски съвет и да не вървим на избори ", посочи Бабикян по БНР.

 

Ако произнесените обети са годни, то Политическа партия, Демократична България и Нинова няма да поддържат първия мандат, означи още той.  " Ако приготвят Габровски за третия мандат, може би това е нещо като подготовка преди мача. "

 

Според него е оптимистично това, че " Демократична България не би се посрамила да поддържа ГЕРБ, за разлика от Реформаторския блок ".

Арман Бабикян счита, че политическите сили разиграват " себелюбив водевил " и предизвести, че " в случай че не свърши времето на този вид дейности, ще свършат политическите сили, които ги разиграват ", тъй като в пространството празно място няма.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР