Проф. д-р Ерден Ертюрер, специалист по ортопедия и травматология от

...
Проф. д-р Ерден Ертюрер, специалист по ортопедия и травматология от
Коментари Харесай

Безплатни консултации в София с водещ ортопед от чужбина

Проф. доктор Ерден Ертюрер, експерт по ортопедия и травматология от високотехнологичната Liv Hospital в Турция, ще гостува в София на 17 декември 2018 година

Специалистът ще съветва безплатно у нас по покана на Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “, в границите на самодейността им да дават достъп на българските пациенти до последните постижения в медицината, като си партнират с едни от най-хубавите лечебни заведения и експерти от целия свят.

Проф. доктор Ерден Ертюрер е един от водещите експерти в Турция в региона на хирургия и микрохирургия на ръка, ставни болести и артропластика, спортни контузии и гръбначна хирургия. Завършил е Медицинския факултет на Университета Cerrahpaşa през 1990 година и оттогава до момента е работил в едни от най-хубавите лечебни заведения в южната ни съседка. Проф. Ертюрер има български корени и споделя, че се вълнува от всяко посещаване у нас и опцията да помогне на български пациенти.

Подобно на другите сфери в медицината, ортопедията претърпя бурно развиване през последните години. За пациентите това значи по-добри благоприятни условия за диагностика и отбягване на ненужни процедури с помощта на актуалните технологии; новаторски способи и минимално инвазивни интервенции, когато се постанова хирургична намеса; по-високо качество и дълъг живот на имплантите и протезите, когато се стигне до тяхната приложимост.

Така наречената макопластика (Makoplasty) при ендопротезиране на колянна става е единствено един от образците за развиването в тази сфера, а проф. Ерден Ертюрер е един от първите, които го ползват в Турция. Това е роботизиран способ, въведен наскоро в Съединени американски щати и Европа при интервенции на коляното. Той разрешава по-бързо възобновяване на пациентите след хирургичната интервенция. Освен това ендопротезите, които се употребяват при този способ, оптимално наподобяват костната конструкция и са анатомични. По този метод след ендопротезиране с макопластика, ендопротезираната става развива цялостен размер придвижвания и оптималната еластичност и непоклатимост. В съпоставяне с оперираните по класическите способи, прациентите доста по-рано стават на крайници, могат да вървят, да бягат, даже да спортуват напълно умерено и без недоволства.

Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с  проф. Ерден Ертюрер в София на 17 декември би трябвало да се запишат авансово на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402, както и да дават на място всички медицински документи, с които разполагат досега.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР