Проф. Асен Балтов все още е в интензивното отделение на

...
Проф. Асен Балтов все още е в интензивното отделение на
Коментари Харесай

Асен Балтов е все още на лечение в Пирогов

Проф. Асен Балтов към момента е в интензивното поделение на Клиниката по кардиология с хипертонична рецесия. Детайли за положението му ще има по-късно денем. Бившият шеф на болничното заведение е признат с кръвно налягане 220 на 100 и не може са се повлияе, оповестиха за DarikNews.bg от свои източници.

Миналата седмица от Здравното министерство оповестиха, че освобождават проф. Балтов от поста шеф на болничното заведение. Причината - инспекция на НЗОК, която открила редица нарушавания за над 1 млн. лева От ведомството показаха, че над 400 „ фиктивни “ пациенти са се лекували в болничното заведение със сбъркани диагнози. Здравният министър Стойчо Кацаров разгласи, че и той е един от тях. Медиците от „ Пирогов “ излязоха на митинг няколко следващи сутрини против, по думите им, погрешните изказвания и в поддръжка на отстранения шеф на болничното заведение - проф. Асен Балтов.
 Проф. Балтов е признат в Пирогов с хипертонична рецесия Проф. Балтов е признат в " Пирогов " с хипертонична рецесия
Бившият шеф на " Пирогов " проф. Асен Балтов е признат по неотложност в " Пирогов ". Той е под интензивно наблюдаване с тежка хипертонична...

Още по тематиката:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР