Проектокабинетът на проф. Николай Габровски е високопрофесионален, равноотдалечен от политическите

...
Проектокабинетът на проф. Николай Габровски е високопрофесионален, равноотдалечен от политическите
Коментари Харесай

Атанасова: Ще платим висока цена, ако не съставим правителство

" Проектокабинетът на проф. Николай Габровски е високопрофесионален, равноотдалечен от политическите партии и единствена опция. Твърде висока е цената, която България би платила, в случай че този кабинет не бъде подсилен. Тук идва ред на отговорността. Това е голям късмет пред България ".
Прочетете още
Това сподели пред БНР Десислава Атанасова, ръководител на Народното събрание група на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили.

И акцентира, че е пристигнало време, в което следва хора с високопрофесионални качества да се обединят и да очертаят прогнозируем път за България.

" Хора, извървели своя професионален път и били на разнообразни равнища в разнообразни администрации, в това число служебни или постоянни държавни управления, това не ги лишава от професионализъм. Нашата коалиция слага на назад във времето ползите на партията. За нас по-важна е страната. Ние си даваме сметка, че вършим компромис с политическото посланичество. В този кабинет има необятен капацитет на професионализъм, евентуално всеки има своята биография, всеки в някакъв миг се е докоснал до една или друга политическа партия. Това е кабинетът на проф. Габровски. Не инсталираме никого, той имаше цялостната независимост да сътвори своя екип ", уточни Атанасова в предаването " 12+3 ".

По думите й, в случай че политическите сили в Народното събрание не разчетат първия мандат като късмет страната ни да продължи напред и не се лишат от егоизма си, то ГЕРБ - Съюз на демократичните сили няма да носят отговорност за това.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР