Проектокабинетът Габровски“ може да се окаже единствената реална възможност за

...
Проектокабинетът Габровски“ може да се окаже единствената реална възможност за
Коментари Харесай

Атанасова: Кабинетът „Габровски“ може да е единствената възможност за излъчване на правителство


Проектокабинетът „ Габровски “ може да се окаже единствената действителна опция за лъчение на държавно управление в 48-ото Народно заседание . Това съобщи от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова .

„ В последните дни, а и през днешния ден, както ние всички в тази зала по този начин, и всички български жители имаха опция да се срещнат с впечатляващата биография на проф. Габровски “, означи Атанасова и акцентира, че даже и тези, които няма да поддържат това предложение не отхвърлиха неговите качества и не си разрешиха да очернят облика на един от безспорните престижи на българската медицина, просвета и общество .

„ И преди и след нашата номинация проф. Габровски ще бъде престиж “, сподели тя и добави, че персоналният състав на проектокабинета също се състои от хора с богати биографии, добре познати и уважавани в своите професионални общности и сфери.

По думите на Атанасова проектокабинетът надвишава партийната и идеологическа политика . Освен това съгласно нея политическият хайлайф не е в положение да излъчи общоприетоо държавно управление.

" Ще си тръгнем със съзнанието за изпълнен дълг към обществото без значение какъв ще е резултатът от гласуването ", добави Атанасова.

" Днес ще подкрепим решение, а не желание. Ще подкрепим деяние, а не девиз . Днес без значение от резултата от това гласоподаване ще си тръгнем от тук с ясно изпълнен дълг към българското общество. Днес ще подкрепим същински, а не утопичен А тим на България. Призовавам за разсъдък и мисъл за България ", сподели Атанасова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР