Проектирането на перфектната стая за вашето мъниче може да бъде

...
Проектирането на перфектната стая за вашето мъниче може да бъде
Коментари Харесай

Време е за деца… как да подготвим детска стая

Проектирането на съвършената стая за вашето мъниче може да бъде по едно и също време вълнуваща и обезсърчаваща задача. Как да създадете красиво, функционално пространство, на което вашето дете да се радва в този момент и за години напред? Ние имаме отговорите!

Нашите експертни препоръки ще ви оказват помощ да решите какво желае и от какво се нуждае вашето дете, като в същото време запазите пространството практично и очарователно. Независимо дали стартирате от нулата или желаете да актуализирате съществуваща стая, това управление ще ви даде цялото ентусиазъм, от което се нуждаете!

Създайте детска стая с повече пространство

Извличането на максимума от пространството за вашето дете е от значително значение, като има разнообразни способи да го извършите. Съвременните проектанти мислят за съвременен дизайн, който обезпечава спомагателна зона за игра, която може да се трансформира в комфортно кътче за четене или място за отмора от играта.

 Време е за деца… по какъв начин да подготвим детска стая

Създайте повече складови зони

Децата идват с доста неща, тъй че е значимо да употребявате решения за предпазване, с цел да държите бъркотията надалеч. Куки, стенни релси за книги, кутии за предпазване и мебели с интегрирано предпазване могат да оказват помощ за увеличение на наличното пространство. Задачата е сложна, тъй че би трябвало добре да се обмисли авансово.

Помислете за осветлението

Децата би трябвало да учат, да играят, да си почиват във допустимо най-приятни условия. Всичко това може да създадете освен посредством положително позициониране на мебелите и детайлите в стаята, само че посредством обезпечаване на естествена светлина денем и на тъкмо избрана светлина през вечерта, когато би трябвало нито да напрягат очите си, нито пък да им е прекомерно блестящо.

 Време е за деца… по какъв начин да подготвим детска стая

Ново строителство или преустрояване на остаряла стая

При строителство на нов дом или апартамент всяко семейство би трябвало да намерения за детска стая. При ново строителство бъдещите притежатели ще се употребяват от привилегията да се построи стая съгласно най-модерните условия, като разположение, като повърхност, като благоприятни условия за осветяване.

При закупуване на нов апартамент или къща, е допустимо да се наложи, с цел да се пригоди към този момент издигнато помещение в детска стая. Това си е услуга повсеместен ремонт на стая и още веднъж би трябвало да се мине през плановата част.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР