Детската мода е постоянно развиващ се свят, изпълнен с безкрайни

...
Детската мода е постоянно развиващ се свят, изпълнен с безкрайни
Коментари Харесай

ДЕТСКА МОДА ТЕНДЕНЦИИ, ИНДИВИДУАЛНОСТ, УСТОЙЧИВОСТ

Детската мода е непрекъснато разрастващ се свят, изпълнен с безкрайни благоприятни условия за изложение на характерността и творчеството. Като родители, насърчаването на положителния усет у нашите деца е от решаващо значение, защото им оказва помощ да развият своя персонален жанр и убеденост. В тази публикация ще обсъдим няколко основни трендове в детската мода, препоръки по какъв начин да възпитаме добър усет у децата и да ги научим да какво е устойчива мода и по какъв начин да бъдат виновни към природата.

Тенденции в детската мода

За да помогнем на децата да развият добър усет, първо би трябвало да сме осведомени с актуалните трендове в детската мода.

 ДЕТСКА МОДА ТЕНДЕНЦИИ, ИНДИВИДУАЛНОСТ, УСТОЙЧИВОСТ ДЕТСКА МОДА ТЕНДЕНЦИИ, ИНДИВИДУАЛНОСТ, УСТОЙЧИВОСТ

Някои известни трендове включват:

Метални и скъпоценни камъни: Подобно на облеклото за възрастни, детските облекла също включват живи цветове на метали и скъпоценни камъни, добавяйки нотка искра към всяко облекло.

Неонови нюанси:Неоновите цветове се завръщат с цялостна мощ в детската мода, осигурявайки ослепителен и деятелен външен тип.

Панталони с необятни крачоли: Тези комфортни и стилни панталони не престават да бъдат известни измежду децата заради комфорта и гъвкавостта, които оферират.

Поп арт принтове: Детски облекла, украсени с известни творби на изкуството на поп арт художници като Анди Уорхол, прибавят неповторим и изобретателен щрих към детския дрешник.

Кожени якета: Класическите кожени якета остават известни в детската мода, осигурявайки както топлота, по този начин и съвременен тип.

Ефирни материи: Тъй като времето се затопля, ефирните материи стават все по-търсени поради тяхната лекост и улеснение при придвижване.

Възпитаване на добър усет у децата

Насърчаването на положителния усет у децата е добре да стартира още в ранна възраст.

 ДЕТСКА МОДА ТЕНДЕНЦИИ, ИНДИВИДУАЛНОСТ, УСТОЙЧИВОСТ ДЕТСКА МОДА ТЕНДЕНЦИИ, ИНДИВИДУАЛНОСТ, УСТОЙЧИВОСТ

Ето няколко съвета по какъв начин да постигнете това:

Бъдете образец за подражателство: Родителите играят значима роля в оформянето на усета на децата си. Обличането стилно и решително ще насърчи децата да последват вашия образец.

Обсъждайте избора на облекло: Обсъждайте се с децата техните избори на облекло и ги насочвайте към по-добри цветови съчетания, в случай че е належащо.

Научете ги на разликата сред качество и количество: Насърчавайте децата да ценят качеството пред количеството, когато става въпрос за облекла. Качествените облекла постоянно устоят по-дълго и наподобяват по-добре.

Оставете ги да поемат опасности: Докато децата порастват, позволете им да опитват с разнообразни стилове и цветове. Това ще им помогне да намерят своя личен неповторим жанр.

Насърчавайте простотата: Подчертайте значимостта на простотата в стилния избор. Класическите модели, които могат да се комбинират по доста способи, са от значително значение за всеки дрешник.

Бъдете поредни: Поддържайте пореден метод към разпоредбите за облекло, с цел да сте сигурни, че посланието ви е ясно.

Еднакви облекла за майка и щерка

 ДЕТСКА МОДА ТЕНДЕНЦИИ, ИНДИВИДУАЛНОСТ, УСТОЙЧИВОСТ ДЕТСКА МОДА ТЕНДЕНЦИИ, ИНДИВИДУАЛНОСТ, УСТОЙЧИВОСТ

Една от най-нашумелите трендове в детската мода е концепцията за идентични облекла за майка и щерка, а за какво не и за цялото семейство. Носенето на сходни тоалети за специфични мотиви основава незабравими моменти и красиви фотоси, които фамилията ще цени след години. Не на последно място носенето на идентични тоалети може да бъде занимателно и вълнуващо прекарване, създаващо чувство за единение и естетика.

Устойчива мода

И защото децата са бъдещите консуматори и производители, от решаващо значение е да ги образоваме за смисъла на устойчивостта в модата и да ги научим да вършат екологично съзнателни избори.

 ДЕТСКА МОДА ТЕНДЕНЦИИ, ИНДИВИДУАЛНОСТ, УСТОЙЧИВОСТ ДЕТСКА МОДА ТЕНДЕНЦИИ, ИНДИВИДУАЛНОСТ, УСТОЙЧИВОСТ

Устойчивата мода се обрисува като възходяща наклонност в света на модата, защото потребителите стават все по-наясно с въздействието на своите покупки върху околната среда. Тази екологично виновна посока има за цел да минимизира вредите, породени на планетата, като в същото време предизвиква етичните практики в промишлеността.

Как да подкрепите устойчивата мода

Прилагането на устойчиви фешън практики може да наподобява обезсърчително, само че има няколко елементарни стъпки, които всеки може да предприеме, с цел да способства за тази идея:

 ДЕТСКА МОДА ТЕНДЕНЦИИ, ИНДИВИДУАЛНОСТ, УСТОЙЧИВОСТ ДЕТСКА МОДА ТЕНДЕНЦИИ, ИНДИВИДУАЛНОСТ, УСТОЙЧИВОСТ

Инвестирайте в качествени, дълготрайни облекла: Инвестирането в добре направени, висококачествени облекла може да помогне за понижаване на размера на отпадъците и да насърчи устойчивостта в стилната промишленост.

Изберете естествени нишки: Материали като органически памук, лен и бамбук са по- устойчиви от синтетичните други възможности, защото изискват по-малко вода и сила за произвеждане и не отделят микропластмаси при пране.

Купувайте от локални дизайнери и магазини: Подкрепата на локални дизайнери и магазини може да помогне за стимулиране на локалната стопанска система и понижаване на въглеродния отпечатък, обвързван с интернационалната търговия.

Рециклирайте и дарявайте облекла: Рециклирането на остарели облекла и даряването на употребявани облекла на нуждаещи се може да помогне за понижаване на отпадъците и да обезпечи налични благоприятни условия за облекло на другите.

Бъдете осведомени: Бъдете осведомени за практиките на марките, които подкрепяте, и направете умишлен избор да купувате от компании, които следват устойчиви практики.

Преминаването към устойчива мода е от значително значение за бъдещето на нашата планета и благосъстоянието на хората, работещи в стилната промишленост. Чрез възприемането на устойчиви фешън практики и вземането на съзнателни потребителски решения можем да работим дружно за основаването на екологично съзнателна фешън промишленост.

В заключение можем да кажем, че построяването на добър усет у децата е значима част от възпитанието им, от образуването им като персони. Чрез запознаване с стилните трендове, ангажиране с избора на облекло на децата и поощряване на характерността, можем да помогнем на децата да развият собствен личен неповторим жанр и убеденост. В последна сметка задачата е да се сътвори потомство младежи, които ценят хубостта, творчеството и характерността във всички аспекти на живота. Да бъдат виновни консуматори, с отношение и мисъл за природата и за идващите генерации.

В тази посока се развива и българският бранд за дизайнерски детски рокли Брандът предлага публични роклички за всеки мотив, идентични рокли за майка и щерка, специфични модели за кръщене, както и разнообразни аксесоари за коса. Всички модели са направени от висококачествени материи с мисъл за комфорта на Вашето дете. Повечето от десените са особено създадени за марката, което основава уникалност и жанр на моделите.

Може да ги последвате във фейсбук

Инстаграм:

както и на формалния ни уебсайт:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР