Проектът за ВиК-цикъл на Бургас, засягащ кв. Сарафово“, трябва да

...
Проектът за ВиК-цикъл на Бургас, засягащ кв. Сарафово“, трябва да
Коментари Харесай

Кога трябва да приключи ВиК проектът в кв. „Сарафово“?

Проектът за ВиК-цикъл на Бургас , засягащ кв. „ Сарафово “ , би трябвало да завърши през април идната година . Това излиза наяве след питане до държавното сдружение от общинския консултант от Политическа партия „ Възраждане “ Мариян Иванов. От ВиК прецизират, че това включва възобновяване на повредените настилки , като при подобаващи метеорологични условия е било допустимо дейностите да приключат преди посочения период.

От оператора не се ангажират с съответни дати за довеждане докрай на дейностите по избрани в запитването улици, като „ Ангел Димитров “, да вземем за пример. По план е планувано създаване на тръбопроводи по улиците „ Брацигово “, „ Октомври “, „ Пробуда “, „ Баба Тонка “, „ Септемврийска “ („ Георги Казаков – Даскала “), „ Ради Николов “, „ Ангел Димитров “, „ Кипарис “, „ Комсомолска “ и „ Капитанска “.

По мотив възобновяване на уличната настилка , от ВиК допълват, че изпълнителят ДЗЗД „ Свежест 2018 “ има обвързване да го извърши до тип „ еднакъв със положението им преди началото на осъществяване на СМР “. Задължение на Община Бургас е да удостовери това с констативен протокол.

Общинският консултант Мариян Иванов е подал сигнал за съществено компрометирани сектори , на които положената секта е разнесена – съответно по ул. „ Баба Тонка “ . От ВиК дават отговор на питането на Политическа партия „ Възраждане “, че е обещано напътствие на фирмата-изпълнител да обезпечи естествен режим на употреба, до финалното възобновяване с асфалт

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР