Проектът за трансформация на хотела беше представен на Building Innovation

...
Проектът за трансформация на хотела беше представен на Building Innovation
Коментари Харесай

Hilton Sofia блесна на най-големия форум за архитектура, строителство и сградни технологии у нас - slava.bg


Проектът за промяна на хотела беше показан на Building Innovation Forum

Петзвездният хотел Hilton Sofia обра овациите на водещите компании и организации в областта на архитектурата и строителството в България с огромната си идея за промяна, стартирала при започване на предишния месец. Той беше показан от архитектурно бюро Иво Петров - Архитекти на тазгодишното издание на „ Building Innovation Forum “. Проектът за реставрация на емблематичния хотел в столицата, който е благосъстоятелност на, залага на разнообразни детайли от актуалната „ зелена архитектура “. Той включва цялостно възобновяване, допълнение и редизайн на съществуващия размер на постройката, като подчертава на богато интериорно и екстериорно озеленяване, разширение на парковата среда пред и зад хотела.

По този метод Hilton Sofia ще предложи на своите гости 255 изцяло актуализирани стаи, съвременни и реновирани публични пространства, в това число най-голям клас президентски апартамент, специфична клубна зона, по-светъл, необятен и привлекателен лоби бар, съвременен ресторант, изцяло актуализирано предверие, козирка, която комбинира неповторима зелена стена и остъкляване, което по едно и също време обезпечава комфорт на посетителите и напълно трансформира гледката от основното предверие на постройката. Проектът планува да осъществя още първия конферентен център от ново потомство на Hilton в Европа. Комплексът включва огромна бална зала с аспект към парка и мултифункционални зали за събития, оборудвани с последните софтуерни решения за физически и хибридни събития.

„ Усетихме мощната нужда от контакт и взаимовръзка сред съществуващата постройка и парка “, показа по време на конференцията арх. Невена Данева от Иво Петров - Архитекти. По думите й, най-важното нещо пред екипа, виновен за реализирането на плана, е било да се разреши на зеленината да стане част от хотела, като в същото време го запазят подобен какъвто е. „ Помогнахме на постройката да се свърже с парка и да заживее в синхрон с него “, изясни арх. Данева. Тя добави, че чрез прибавяне на нови размери и точно анализиране на формите е подчертана и трансформирана цялостната визия на Hilton Sofia.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР