Проектът за реконструкцията на къпалнята Мария Луиза е върнат от

...
Проектът за реконструкцията на къпалнята Мария Луиза е върнат от
Коментари Харесай

Проектът за реконструкция на къпалнята Мария Луиза е върнат от НИНКН

Проектът за реконструкцията на къпалнята " Мария Луиза " е върнат от Националния институт за недвижимо културно завещание (НИНКН), оповестява на своята страница във fейсбук кметът на регион " Средец " Трайчо Трайков.

" НИНКН са върнали на вложителя плана за реорганизация на къпалнята Мария " Луиза ", заради параметрите на плануваното надстрояване и дострояване ", написа той в обществената мрежа. Трайков поздравява организацията " Екипът на София ", които са получили тази информация по Закона за достъп до социална информация.

" Това е добра вест, най-много тъй като е явен знак какво може и най-много какво не може да се прави там и дава отлична преговорна позиция на Столична община, в случай че желае да търси метод за връщането на парцела в общински ръце ", разяснява районният кмет.

През февруари тази година от пресцентъра на Столичната община оповестиха, че визата за планиране на къпалнята „ Мария Луиза “ не позволява ново строителство. Проектът е само за възобновяване на къпалнята и би трябвало да се съгласува с Министерството на културата и Регионалната ревизия по околната среда и водите, показаха от пресцентъра.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР