Проектът си за детска Горна Оряховица представиха на кмета на

...
Проектът си за детска Горна Оряховица представиха на кмета на
Коментари Харесай

Третокласници представиха проекта си за детска Горна Оряховица на кмета на града

Проектът си за детска Горна Оряховица показаха на кмета на Общината инж. Добромир Добрев децата от 3 „ а “ клас от ОУ „ Иван Вазов “. Учениците с класен началник Виолета Бакърджиева, работят в група „ Красив и прочут роден край “ и са изработили своите рисунки с стремежи в заниманията по план „ Твоят час “.

Децата са поискали да има повече водни атракциони, детска улица, картинг писта. В плана си, третокласниците са показали и концепциите си за герб на Горна Оряховица, в който са присъединили част от знаците на града.

„ Мисля, че множеството от нещата, които виждам тук на рисунките ще успеем да осъществим. Догодина ще имаме басейн с водни атракциони, в актуализирания парк „ Детски ъгъл “ сме обособили особено място до основната алея с дървена сцена и пейки към нея за занимания, уроци и детски концерти навън. Имаме концепция и за велописта в някой от парковете, показа с децата инж. Добрев. Кметът изрази извънредно удовлетворение от положителните оферти на децата, пожела им радостно лято с доста игри и занимания, само че и с задоволително време за четене на книги. Тъй като наближава Еньовден, а третокласниците предната вечер се бяха завърнали от „ зелено учебно заведение “, подариха на инж. Добрев букет от билки, набрани от поляните край Трявна.

Децата пожелаха на кмета, той, фамилията му и целия екип на общината да бъдат здрави, с цел да работят по реализирането на многото хрумвания и планове за децата и жителите на Горна Оряховица.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР