Проектът бе официално представен днес и нагледно демонстриран с екрана

...
Проектът бе официално представен днес и нагледно демонстриран с екрана
Коментари Харесай

Тъчскрийн LCD екрани предоставят полезна спортна информация на столичани

Проектът бе публично показан през днешния ден и образно демонстриран с екрана пред входа на Метростанция " Национален стадион Васил Левски ". Татяна Георгиева – ръководител на Комисията за децата младежта и спорта към Столична община, персонално направи презентация каква информация може да се дава на минаващите при поискване.

" Столична община от дълго време приготвя плана и към този момент можем да представим тази нова услуга за бъдат по-добре осведомени жителите и гостите на града за спортните интензивности на Общината. Вярваме, че с множеството информация хората ще откриват нови благоприятни условия за деен и здравословен метод на живот ", съобщи в късото си одобрение Татяна Георгиева.

Заместник-председателят на Фондация " София – европейска столица на спорта " Анатоли Илиев разкри, че в близко бъдеще се възнамерява и мобилен вид на услугата, който да се нарежда на всички огромни спортни събития в столицата.

Целта на услугата е хората да получават по-бърза и детайлна информация за обособените събития, обекти, клубове и благоприятни условия за спорт. Таблата ще разпространяват дейностите на Фондация " София – европейска столица на спорта " и на Столична община в региона на спорта. Ще се демонстрират видеоклипове, детайлности за отминали и идни надпревари и фестивали, скъпи данни и местоположения на интензивности, както и друга значима социална информация.

Модерните тъчскрийн LCD екрани ще могат да дават на искащите и информации при поискване. От инсталираните шест табла, 3 към този момент са включени – пред метростанциите " Национален стадион ", " Джеймс Баучер " и " Г.М.Димитров ". Другите три екрана ще проработят скоро пред метростанциите " Европейски съюз ", " Витоша " (до мол " Парадайз " ) и на кръстовището до УНСС в Студентски град. Предстои прекосяването на тестови интервал за софтуера, като се възнамерява системата да проработи в цялостен потенциал до края на септември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР