Проект Син лъч и фалшивата война срещу извънземните …Тайна програма

...
Проект Син лъч и фалшивата война срещу извънземните …Тайна програма
Коментари Харесай

Проект Син лъч и фалшивата война срещу извънземните

Проект Син лъч и подправената война против извънземните …Тайна стратегия на Агенцията за разузнаване на Съединени американски щати планува потреблението на “извънземно настъпление ” като способ за психическа война.Д-р Стивън М. Гриър предизвестява, „ че сме доста покрай подправена извънземна инвазия “. Години наред американският уфолог осведоми за съществуването на секрети военни Проекти, свързани с извънземни цивилизации посредством „ Проектът за откриване “, учреден от него през 1993 г.Той твърди, че „ разследващата общественост играе ролята на световна опасност “ и твърди, че има доказателства за съществуването на отбранителни Програми, които да ни приготвят душевен за “война с извънземните “.Страхът от война, в резултат от извънземна инвазия, може да бъде психическа тактичност за надзор на популацията.
Ходът на тайната Програма на Пентагона от 2007 година, наподобява е ориентиран тъкмо към конфигуриране на обществото и чиновници във висшите политически и военни сфери, че НЛО съставляват опасност за националната сигурност на Съединените щати. Но това не е ново …В документи, разкрити от Централно разузнавателно управление на САЩ, още през 1952 година написа, че потреблението на страха от война, породена от извънземна инвазия, на процедура може да бъде психическа тактичност за надзор на популацията.Холивудската промишленост през тези години се пробва да внуши в своите кино продукции неприязън към извънземните гости. Визията на техните филми контрастира с доста прекарвания на очевидци по света, които показват извънземните като ментори на човечеството или с мирни задача.В разкритите документите от седем страници, адресирани до Маршал Чадуел, който тогава е заместник-директор на научното разузнаване в Централно разузнавателно управление на САЩ, написа, че „ броят на наблюденията на НЛО може да бъде очакван, следен или употребен като психическа война, без значение дали е нападателна или отбранителна “.

 Маршал Чадуел
Маршал ЧадуелПараноята по време на Студената война доближава такава прекаленост, че стартира да се приказва, че Съветите са сключили договорка с извънземните да окупират Съединените щати.Фалшивото настъпление на извънземни, проектирано през 50-те години на предишния век, не е осъществено, само че води до Проект, който получава името Син лъч.Четете още: Централно разузнавателно управление на САЩ, употребявайки холографска технология, възнамерява да сътвори подправена извънземна инвазия като метод за въвеждане на психическа война и надзор над популацията.Проектът Син лъч се загатва в отчет от изследователската лаборатория Adelphi на американската войска през 1998 година За него написа, че е 3D холографски екран, употребяващ стронциев бариев ниобат.Ще реализиран ли оптимални и безапелационни резултати двадесет години по-късно? И какъв е смисълът от „ инвазия под подправен байрак “ през 2022 година в разгара на нуклеарна ескалация?

 Доклад на Централно разузнавателно управление на САЩ 463781
Доклад на Централно разузнавателно управление на САЩ 463781Гриър споделя:„ Това ни държи робуващи на капиталистическия стопански модел, учреден на война и опустошение, с цел да се увековечи. “Американският уфолог се базира на отчета, написан през 1963 година, в антиатомно леговище в щата Мичиган, в който се планува рухването на Съветския съюз и се предлага основаването на достоверни закани за легитимиране на войни, които ще поддържат “военната система “.Петнадесетте специалисти, събрани в убежището на Желязната планина, заключават, че стопанската система в мирни времена е нежизнеспособна. За да се резервира стабилността – политическа, икономическа, социологическа и така нататък – една достоверна „ опасност “ е безусловно нужна.Гриър е явен, че опасността през днешния ден са извънземните и за това медиите филтрират все по-често вести, които служат за тези цели.Страхът е форма на надзор: първо „ модерната болест “, по-късно войната със задаващата се нуклеарна опасност, ескалацията на цените на силата, само че това наподобява не е задоволително. Преди февруари 2022 година експлоадирането на спора изглеждаше, че геополитиката е ориентирана точно към осъзнаване на популацията за риск от извънземна инвазия, при която Съединени американски щати ще разчитат на помощта на руснаците.Ще би трябвало да се види, когато това завърши дали проектите остават същите или ще се появи нова опасност, която да управлява популацията …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР