Проект Акселератор дава шанс за икономическо възстановяване на Северозападния регион.

...
Проект Акселератор дава шанс за икономическо възстановяване на Северозападния регион.
Коментари Харесай

Проект дава шанс за икономическо възстановяване на Северозападния регион

Проект " Акселератор " дава късмет за икономическо възобновяване на Северозападния район. Средствата са по стратегия на Европейския съюз, която финансира започващи софтуерни компании от Враца, Монтана, Плевен и Ловеч, с цел да развият своя бизнес.

11 компании са спечелили присъединяване в първия стадий от осъществяването на плана. В края на август стартира втори. Един от финансираните планове работи към този момент в действителни условия в къща за посетители в Ловешко, изясни създателят Елица Стоилова:

" Стопаните на къщата не могат да приказват британски. Ботът им на британски обслужва техните англоговорящи клиенти. Чатботовете са софтуерно решение, което автоматизира връзката с клиент, като имитира диалог с човек. Когато клиентът задава въпрос, софтуерното решение взима верния отговор от базата данни бизнеса и дава отговор вместо индивида ".

Приложението към този момент се търси и от по-големи хотели и хотелски вериги у нас и получава благодарности на всички места по света.

" И клиентите дотолкоз не схващат, че беседват със програмен продукт, че го търсят на рецепция да му благодарят. Оставят му бакшиши в пликове на рецепцията. Два пъти е номиниран за чиновник на месеца от клиенти. Има и едно предложение за брак ", изясни Стоилова.

Според основателите на софтуерното решение чатботът може да работи във всички сфери на бизнеса.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР