Продуцентският гигант „Дисни“ е преброил 75 милиона долара, за да

...
Продуцентският гигант „Дисни“ е преброил 75 милиона долара, за да
Коментари Харесай

Дисни плати $75 млн. за Хамилтън - slava.bg

Продуцентският колос „ Дисни “ е преброил 75 милиона $, с цел да придобие правата за разпространяване на филмовата акомодация на известния бродуейски мюзикъл „ Хамилтън “. Продукцията ще бъде пусната в кината през есента на 2021 година, като съгласно влиятелното издание Deadline това е най-високата сума, която холивудско студио е плащало за излъчването на подготвен филм.

По кино акомодацията е работил режисьорът Тони Кайл, който дирижира събитията и на сцената.

Новината, че „ Хамилтън “ идва и на огромен екран заяви звездата Лин-Мануел Миранда, който е и е създател на музиката, текстовете и съпровождащата книга на бродуейския шлагер. Заснемането на мюзикъла се е състояло две седмици, преди истинският каст да напусне продукцията.

Филмът ще е съединен от три осъществявания онлайн и спомагателни фрагменти без публика, с цел да могат сцените да бъдат показани от повече гледни точки. „ Хамилтън “ ще е с дълготрайност от 2 часа и 40 минути. А в подписания контракт „ Дисни “ дава обещание освен интернационално разпространяване на заглавието, само че и излъчването му по стрийминг платформата Disney+.

Източник: Monitor
Снимка: REX/Shutterstock
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР