Продуцентът Саймън Коуел обяви, че работи върху мащабен сезон на

...
Продуцентът Саймън Коуел обяви, че работи върху мащабен сезон на
Коментари Харесай

Саймън Коуел търси талант и в България

Продуцентът Саймън Коуел разгласи, че работи върху огромен сезон на предаването му America`s Got Talent, в което ще намери най-хубавите актьори, взели участие в дъщерните формати на продукцията по целия свят. „ Възможност да бъдат включени ще имат всички реализатори, танцьори, комици и така нататък, които са стъпвали на сцена за Got Talent („ България търси гений “ у нас).

Това са 184 страни. Винаги съм желал да направя шоу с най-хубавите измежду най-хубавите по целия свят “, изясни пред USA Today Коуел, в чийто списък от излъчвания влиза и X Factor. Към палитрата си от участници на интернационално равнище, продуцентът ще включи и спечелилите от досегашните предавани сезони в Щатите. Повече детайлности към прослойка на новия 14-и сезон на продукцията към момента не са известни.

Миналата година America`s Got Talent се разписа с най-високия си рейтинг до момента. Епизодите са привлекли по приблизително 16 милиона фенове пред дребния екран. В американския ефир предаването ще се завърне до броени дни – на 29 май, а интернационалният сезон се възнамерява да бъде излъчен през зимата, разгласи Пол Теледжи от малкия екран NBC, която излъчва America`s Got Talent.

Източник: monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР