Продуцентът Саня Армутлиева готвела свой артист за Евровизия“ след миналогодишния

...
Продуцентът Саня Армутлиева готвела свой артист за Евровизия“ след миналогодишния
Коментари Харесай

Гласили Михаела Маринова за „Евровизия“, в последния момент се отметнали!

Продуцентът Саня Армутлиева готвела собствен актьор за „ Евровизия “ след миналогодишния триумф на Кристиян Костов. Тя подала документи за присъединяване на надарената Михаела Маринова, разбра HotArena.

Връзките наклонили точно към младата упоритост и всички от Българска национална телевизия били уверени, че точно Михаела отива в Лисабон да показа България на „ Евровизия “ 2018 . Внезапното оповестяване на новосформиралата се група „ Equinox ” и тяхното парче „ Bones ” пристигна като гръм от ясно небе за Маринова и Саня, писа „ Шоу “.

Двете дами кандидатствали с хубаво парче, а уредниците подсигурили триумфа им. В прав текст им е дадено, че те ще се явят на състезанието и до последно Михаела и Армутлиева се готвели за огромната сцена в Лисабон . Тази година обаче задгранично жури избира песента и то се спря на четиримата младежи и Жана Бергендорф . При което Маринова рухнала.

Саня е била гневна на управлението на БТВ и нежеланието им да са си взаимнополезни. Още повече се ядосала, че в състава на групата е неин някогашен кадър – Жана. Миналата година поради изцепките на Бергендорф Армутлиева й приключи контракта и от този момент сполучливо бута напред Михаела. Уреди я да взе участие в „ Като две капки вода “, откъдето младата изпълнителка си потегли с първото място и огромната премия – лек автомобил.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР