Продуцентът Харви Уайнстийн отива на съд за сексуален тормоз и

...
Продуцентът Харви Уайнстийн отива на съд за сексуален тормоз и
Коментари Харесай

Уайнстийн отива на съд за сексуален тормоз и заплахи с убийство

Продуцентът Харви Уайнстийн отива на съд за полов тормоз и закани с ликвидиране. Скандалът за полов тормоз в Холивуд "Me too " се разрасна лавинообразно и прокурорът на Ню Йорк повдигна обвинявания както против Уайнстийн и неговия брат, по този начин и против учреденото от тях кино студио, заяви Ройтерс.

Десетки дами упрекнаха кинопродуцента в полови похищения и провокираха международно придвижване за битка против половия тормоз. Холивудският необут зад филми като „ Криминале ", „ Секс, неистини и видео " и „ Влюбеният Шекспир " е разказан като систематичен и жесток полов див звяр, който дълго време се е възползвал от своето състояние, с цел да склонява дами да правят непристойни и нежелани от тях неща.

Внасянето на правосъдния иск е резултат от четимесечно разследване, в което чиновниците, специалистите и жертвите на Харви Уанстийн са били разпитвани, а архивите и електронната преписка на компанията е била най-щателно тествана, прецизира прокурорът.

Уайнстийн бе един от най-влиятелните мъже в Холивуд, преди близо 70 дами да го обвинят в полово посягане, в това число обезчестяване. Уайнстийн отхвърля да е правил принудително секс с който и да било.

През годините той е сключил минимум осем извънсъдебни съглашения с актриси, които са желали да го обвинят публично за полово посягане, само че са се съгласили да мълчат против пари.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР