Продукцията Годзила срещу Конг“ направи пандемичен пробив в първия си

...
Продукцията Годзила срещу Конг“ направи пандемичен пробив в първия си
Коментари Харесай

„Годзила срещу Конг“ събра $32 млн. от боксофиса за един уикенд

Продукцията „ Годзила против Конг “ направи пандемичен пробив в първия си уикенд в боксофиса, събирайки 32.2 млн. $ за дните от петък до неделя. Филмът, който бе оповестен в предходната сряда, към този момент е натрупал близо 50 млн. $ от феновете в Канада и Съединени американски щати, съобщи CNBC.

В интернационален проект планът добави спомагателни 71.6 млн. $ към приходите си, а след лансирането на задгранични пазари е събрал 285.4 млн. $. „ Резултатите на „ Годзила против Конг “ са безусловно умопомрачителни и съставляват ново приветстване на промишленост, която се завръща от престоя си на ръба за повече от година “, изясни Пол Дергарабедян, анализатор от Comscore.

През миналия уикенд прожекции на лентата имаше в над 3 хиляди кина в Северна Америка, най-големия брой от началото на пандемията насам за който и да е филм. Позитивните резултати са реализирани на фона на противоепидемичните ограничавания, които постановат доста от салоните да работят на към 50% от потенциала си.

„ Това още веднъж би трябвало да изпрати обръщение към студиата, че международната аудитория е жадна за нови кинопремиери “, означи основният анализатор на Boxoffice.com, Шон Робинс. „ Един задремал колос в действителност стартира да се разсънва “, добави още той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР