Продуктът- Bowmore ARC-52: Mokume Edition, който виждате на снимките не

...
Продуктът- Bowmore ARC-52: Mokume Edition, който виждате на снимките не
Коментари Харесай

Уникален декантер с дизайн на Aston Martin и 52-годишно уиски на Bowmore отиват на търг

Продуктът- Bowmore ARC-52: Mokume Edition, който виждате на фотосите не може да бъде избран по различен метод с изключение на като произведение на изкуството.

Един от главните акценти в комплект Bowmore ARC-52: Mokume Edition е декантерът със особено проектирана и направена по японския способ за металообработка посредством образуване на пластове- Mokume Gane, карбонова горна част. Дизайнът на съда е дело на екипа на Aston Martin, а кехлибарената течност вътре е 52-годишно уиски на Bowmore Distillery.

Mokume осъществяването на Bowmore ARC-52 е уникален артикул, разполагаем в една единствена численост и разполагаем за закупуване само посредством търга, който Sotheby’s провежда на 26 май в Лондон.

Очакваната от уредниците на търга цена за Bowmore ARC-52: Mokume Edition е сред 140 000 и 220 000 британски лири, като се има поради, че тази на " общоприетото " осъществяване Bowmore ARC-52 е към 65 000 лири. Победителят в наддаването ще има опция да се наслаждения и на обиколка в Bowmore Distillery, както и да покара представител на лимитираната серия Aston Martin DBX Bowmore Edition, в която са включени единствено 18 автомобила.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР