Продължителна борба на граждани с общината за участък от път,

...
Продължителна борба на граждани с общината за участък от път,
Коментари Харесай

Жители на столичния район Студентски настояват за спешен ремонт на бул. Климент Охридски

Продължителна битка на жители с общината за сектор от път, който по техни думи, е кръпка върху кръпка. Вече 2 години жителите на регион " Студентски " се борят бул. " Климент Охридски " да бъде ремонтиран поради към този момент разрушения бул., само че безрезултатно.

Александър Градинаров: " В този сектор от бул. " Климент Охридски ", който е зад нас - това е от Онкологията до новото кръгово с " Андрей Ляпчев ", може да видите всевъзможни разнородни технологии по попълване на дупки. Говорим за тампониране, кърпене, правене на разнообразни... по какъв начин да кажем, използване на разнообразни технологии по ремонт на пътя. Това е една кръпка върху кръпка. "



При предходната администрация от Столична община са дали обещание план за възобновяване на булеварда, само че след това се оказва че подобен план въобще не е започван при тях. На едно от публичните разисквания със сегашният заместник-кмет жителите получават отговор, че и за тази година кърпенето на сектора ще продължи без аспект даже за ремонт.

Александър Градинаров: " От повече от 8 месеца там няма пътна маркировка. Има основана една бус лента, която има и камери. Това сега е една общинска печатница за санкции. Хората, които не познават региона минават от там, минават през тази бус лента и стартират да получават санкции, тъй като няма пътна маркировка. По никакъв метод не се схваща че там има такова нещо. "

От Столична община ни дадоха отговор, че план ще бъде изработен доникъде на тази година, само че строително-монтажните действия ще стартират от 2025 година



Автор: Михаил Диков
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР