Продължихме разговора и това, което трябваше да стане ясно е,

...
Продължихме разговора и това, което трябваше да стане ясно е,
Коментари Харесай

Петков след срещата с БСП: Диалогът с Нинова продължава, трябва да избегнем кризисната точка

" Продължихме диалога и това, което трябваше да стане ясно е, че няма еднолично решение за изгонването на дипломатите. Видя се, че интервалът е почнал от март ", сподели след срещата Кирил Петков, представен от Българска национална телевизия.

Кирил Петков и Корнелия Нинова организираха изненадваща среща в стаята на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " в Народното събрание. Срещата била по гледище на Петков.
Дотук се стигна, откакто Корнелия Нинова през вчерашния ден разгласи, че Българска социалистическа партия стопират договарянията с Политическа партия поради изгонването на 70 съветски дипломати.

" Единствената неточност, която, може би, позволих е информационното показване на събитията. Трябваше да излезе от и в сходство с институциите, които са работили по тази теза. Това беше разговорът и той продължава ", съобщи Петков.

Има непреодолими неща, които би трябвало да преодолеем. Най-важното съгласно него е, че не би трябвало да се измества най-важният фокус - икономическото положение и антикорупционната тематика.

Въпросът е да се избегне спешна точка, която не е от толкоз огромно значение. Мисля, че разговорът с Българска социалистическа партия продължава, тъй като главните опасности са доста по-големи, в сравнение с кои институции какво присъединяване са взели в едно такова решение.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР