Продължението на най-успешния сръбски филм за последните две десетилетия -

...
Продължението на най-успешния сръбски филм за последните две десетилетия -
Коментари Харесай

Галена звучи в сръбски кинохит №1

Продължението на най-успешния сръбски филм за последните две десетилетия - “Южен вятър”, още веднъж има мощно българско присъединяване. Захари Бахаров, Мариан Вълев, Асен Блатечки и Мак Маринов се вихрят в екшъна, въодушевен от бруталната престъпна реалност на 90-те години.

“Южен вятър 2 ", или “Ускорение”, както е формалното му заглавие, към този момент е реалност и от 19 ноември потегли по кината и в България. Публиката у нас ще чуе от екрана шлагера на Галена “Феноменален”. Включването му е в съгласие с музикална компания “Пайнер”, които дават звукозаписа на продуцентите на кино лентата. Самата Галена също е щастлива от обстоятелството, а единствено за дни потребителите в стрийминг платформите избраха да чуят още веднъж “Феноменален” и тя бързо се изкачи в рейтинга на най-слушаните заглавия.

В снимането на “Южен вятър 2: Ускорение” взимат присъединяване най-големите звезди на сръбското кино. На терен работят екипи от няколко страни, а едни от най-опасните и вълнуващи каскади са поверени на екип от наши каскадьори.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР