Продължението на индийския фентъзи екшън Бахубали, явно не се е

...
Продължението на индийския фентъзи екшън Бахубали, явно не се е
Коментари Харесай

Слон нанесе тежка травма на мъж, вживял се в ролята на Бахубали

Продължението на индийския фентъзи екшън Бахубали, очевидно не се е понравило на локалните слонове. Това стана ясно в края на предходната седмица, когато 25-годишен мъж пострада съществено при опит да пресъздаде една от емблематичните подиуми във кино лентата, написа в. Тimes of India.

Инцидентът, който е станал късно в неделя, в населено място покрай най-големият град в индийската провинция Керала — Тъдпуджа, е била снимана на видео и качен в интернет.

Пострадалият Джон се разхождал със свои другари, когато забелязал слона "Партан " да стои умерено в каучукова ферма.

Джон се доближил до солидното животно и се опитал да се сприятели с него, като го нахрани. След като няколко пъти дал на слона храна, младият мъж решил, че двамата към този момент са задоволително близки и той може да опита да пресъздаде комплицираната каскада.

На фрагментите се вижда по какъв начин той целува хобота на слона, а по-късно прави опит да се изкачи по него, тъкмо като прави артистът Прабхас Раджу Упалапати, превъплътил се в ролята на Бахубали, във втората част на екшъна.
Слонът обаче, не одобрил дейностите на младия мъж и го захвърлил с хобота си на няколко метра разстояние.
След случая Джон бил приет в болница със сериозна контузия на врата.

По-рано тази година различен запалянко и почитател на Бахубали, загуби живота си, откакто опита да пресъздаде друга сцена от кино лентата и скочи от водопад в Махули.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР