Продължението на Дяволското гърло разказва за схеми на политици и

...
Продължението на Дяволското гърло разказва за схеми на политици и
Коментари Харесай

Историята на убития Нотариуса е същата като в сериала Есента на Демона: Евтим Милошев

Продължението на " Дяволското гърло " споделя за схеми на политици и служители на реда

Тайните, които изплуват след убийството на Нотариуса, ще цъфнат и по малкия екран. В продължението на " Дяволското гърло " - " Есента на Демона ", феновете ще видят схеми на полиции, магистрати и така нататък - тъкмо както при Мартин Божанов.

" Това, което се случи с Мартин Божанов, и всичко последвало в общественото пространство и новинарския поток, е най-големият пиар " Есента на Демона ".

Това разкри продуцентът на сериала Евтим Милошев. Първият епизод на лентата ще бъде излъчен на 29 февруари. Сериалът е сниман преди 2 години, само че чак в този момент ще бъде пуснат по малкия екран.

" Есента на Демона " е като историята за Нотариуса - излизат нови и нови неща за полицията ", сподели още Милошев на специфичната премиера на медии за сериала.

В него още веднъж основни персонажи са Теодора Духовникова и Владо Карамазов. Тандемът се пробва да разкрие зверско ликвидиране, което хвърля в ужас цяло Велико Търново. В сериала влизат още Димо Алексиев, Асен Блатечки, Рая Пеева, Ирмена Чичикова, Мариан Вълев-Куката и други

Дебют в малкия екран прави внукът на огромния наш артист Руси Чанев. Наследникът на легендата играе наследник на Димо Алексиев.

" Обичам Владо Карамазов. Обожавам да играя с него. И двамата остаряхме дружно ", сподели Теодора Духовникова, която още веднъж ще гледаме в ролята на сътрудник Язова.

" Продължението е отлично ", възкликна Владо Пенев, който е доведен персонално от Евтим Милошев, с цел да си каже мнението за сериала, първият сезон на който бе един от най-гледаните в България.

Рая Пеева пък се пошегува, че е една от дребното, която не е предходна през кастинг, а непосредствено е определена.

" Почти 2 година минаха от снимането на сериала. И не си припомням множеството - по какъв начин се разви, какво се случва и т.н ", добави още половинката на Явор Бахаров.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР