Продължение. Като разберем задачите, пред които е изправен всеки зодиакален

...
Продължение. Като разберем задачите, пред които е изправен всеки зодиакален
Коментари Харесай

Хороскоп: Кармичните задачи на зодиакалните знаци за 2018 година – II

 карма

Продължение. Като разберем дилемите, пред които е изправен всеки зодиакален знак за 2018 година, можем да реализираме задачата с минимални старания и време. А като не осъзнаваме междинните кармични задания, е мъчно да получим това, което е предопределено за нас.

Рак

Спирайки на постигнатото, Раците рискуват да пропуснат повратната точка в живота си. Задачата на Рака за 2018 година е да се бори против личните си комплекси. Ако повярвате, че с подобаващия метод, е допустимо всичко, тогава можете да реализирате всяко свое начинание!

   карматааа

През последните години Девите са в плен на заблуди. Грешния  отзиви и заключения мощно изкривяват картината на протичащото се. Основната им задача е да  преодолеят несигурността и да не се вслушват изключително в  публичните преценки. Първоначално избирайки верния път, Девите са спрели  заради нерешителност.

Може би решенията са мощно повлияни от външни фактори. Но колкото хора има,  толкоз са и мненията,  и човек би трябвало да живее със своя  избор. Затова няма значение какво споделят хората, Девите са  уверени и умни и ще се оправят с всичко сами. През 2018 година работата може да докара освен до доста нарастване на заплатите, само че и до сантиментална връзка.

Следва.

Още по тематиката:

Хороскоп: Кармичните задания на зодиакалните знаци за 2018 година

 

Съдбата постоянно си играе с нас като ни праща тествания с цел да ревизира до каква степен сме мощни. Понякога подсъзнанието ни демонстрира изхода  от лабиринта. Но по какъв начин да чуем неговите подсказки в…

Цялата публикация

Хороскоп за 16 – 22 април: Телецът се сблъсква с секрети и ограничавания, Лъвът се издига в веществен и нравствен проект, Стрелецът стартира нова връзка!

 

Седмицата стартира с Новолуние в Овен, което предвещава месец на персонална самодейност. Съединението на Слънцето и Уран във вторник – четвъртък ще ви обезпечи нужната вътрешна конфигурация,  с цел да можете…

Най-хубавите качества на зодиакалните знаци

 

• ♈️ Овен: буен, въодушевяващ, самоуверен и почтен със себе си • ♉️ Телец: грижлив, концентриран, земен, работлив и съдбоносен • ♊️ Близнаци: ослепителен, занимателен, отзивчив, открит и ученолюбив •…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР