Продължават усилията на Израел и международната общност да убедят бойците

...
Продължават усилията на Израел и международната общност да убедят бойците
Коментари Харесай

В САЩ направиха бдение за майка и дъщеря, смятани за заложници на Хамас

Продължават напъните на Израел и интернационалната общественост да убедят бойците от Хамас да освободят заложниците, които взеха при офанзивите предходната събота.

Джудит Раанън и щерка ѝ Натали са били разчувствани да пътуват до Израел, с цел да отпразнуват фамилен празник на член от семейството си и еврейските празници с другари и родственици, споделя техният равин в Еванстън, Илинойс, предградие северно от Чикаго.
Няма думи, които да опишат нашата болежка, тъга, тъга, горест и потрес. Молете се за Джудит, молете се за Натали, молете се за всички наши братя и сестри в Израел.
Йехудис Хехт, другар на Джудит Раанан

Двете дами се оказали на несъответствуващото място в несъответствуващото време, описват роднините им.
Сестра ми и племенницата ми дойдоха в Израел, с цел да отпразнуват 85-ия рожден ден на майка ми и да прекарат еврейските празници с нас. Както знаете, Джудит и Натали бяха взети за заложници от жестоки терористи от Хамас по време на Шабат. Единственото им закононарушение беше, че са еврейки.
Сарай Коен, сестра на Джудит Раанан

17-годишната Натали Раанан неотдавна е приключила гимназия и с неспокойствие е очаквала почивката си, в която да посети фамилията си в чужбина, споделя чичо ѝ Ави Замир на заседание на общността, отдадена на отвлечените.

„ Благодаря на всички за поддръжката. Беше доста мъчно, апелирам се за тях да се върнат и да са живи и здрави. Те са почтени, не са създали нищо неприятно никому “, споделя Сигал Замир, вуйна на Натали Раанан.

14 американски жители към момента са в неопределеност след нападението на палестинското ислямистко придвижване.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР