Продължават срещите на полицейските служители с деца от Шумен и

...
Продължават срещите на полицейските служители с деца от Шумен и
Коментари Харесай

Деца научиха как действат наркотиците

Продължават срещите на полицейските чиновници с деца от Шумен и през днешния ден униформени и цивилни чиновници посрещнаха възпитаниците на локален Образователен център. Момчетата и девойките се срещнаха от близко с работата на полицейските чиновници. С извънреден интерес изслушаха беседата на инсп. Ирина Панова от Детска педагогическа стая за заплахите, които дебнат в обществените мрежи, интернет платформи и мобилни приложения.

Децата сами отвориха тематиката за опиатите и помолиха да им изясни какво е опиат и какви са следствията след приложимост. С помощта на симулационна игра им беше показано по какъв начин работят върху нервната система, научиха и какъв брой нездравословни могат да бъдат.

Ст. контрольор Галин Божилов и служител на реда Валентин Вичев на драго сърце споделиха случки от своето всекидневие, а огромна част от въпросите бяха свързани с водачите, които карат след приложимост на алкохол и тези, които нарушават публичния ред. Униформените им демонстрираха и помощни средства и оръжия, които се употребяват от чиновници на Министерство на вътрешните работи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР