Продължават сигналите за безстопанствени коне, които се движат свободно в

...
Продължават сигналите за безстопанствени коне, които се движат свободно в
Коментари Харесай

След сигнали: Район Студентски търси свидетели за безстопанствени коне в квартал Дървеница

Продължават сигналите за безстопанствени коне, които се движат свободно в квартал " Дървеница “ и тормозят жителите, оповестяват от администрацията на регион " Студентски ". Публикувани видеоматериали в обществените мрежи демонстрират, че има предпоставки за рискови обстановки във връзка с придвижването по пътната мрежа.

От регион " Студентски “ припомнят, че с цел да могат да бъдат подхванати съответните дейности от способените органи, е належащо подателите на сигнали освен да оповестят за нарушаването, само че и да се съгласят да подпишат като очевидци формираните от районната администрация документи във връзка нарушаванията.

Само по този метод може да бъде формиран акт за определяне на административно нарушаване. Без свидетелски показания притежателят на животните не може да бъде глобен.

Екипът на СО-район " Студентски “ моли очевидците на нарушаванията да оказват помощ на районната администрация в търсенето на решение по този проблем. Очевидците могат да спомагат с автограф в постройката на СО-район " Студентски “ на адрес ж.к. " Студентски град “, бл. 5.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР