Продължават разкритията на ПИК за чувствителните доставки в МС в

...
Продължават разкритията на ПИК за чувствителните доставки в МС в
Коментари Харесай

Камерите "проговарят"! Трима цивилни полицаи влизат в МС за инструкция в нощта преди арестите на Борисов, Горанов и Арнаудова. Сатанинският замисъл е бил да подхвърлят дрога в домовете им!

Продължават разкритията на ПИК за " сензитивните доставки " в Министерски съвет в нощта, когато беше задържан изцяло нелегално водачът на най-голямата опозиционна партия Бойко Борисов. В нов мейл до изданието са приложени фотоси (скрийншотове) от камерите в Министерския съвет. Те са уловили протичащото се на служебния вход на държавната постройка - от нощта преди ареста на Бойко Борисов - 17 март тази година, и от нощта на самия арест - 18 март.

Според източниците ни на фрагмента от 17 март тримата мъже в тил са цивилни проверяващи служители на реда от ГДНП. Те влизат в Министерски съвет по тъмна доба - в 19,16 часа, с цел да получат инструкции персонално от премиера Кирил Петков по какъв начин да извършат ареста на Борисов на идващия ден.

 Кадър от 17 март с трима влизащи в Министерски съвет проверяващи служители на реда от ГДНП Кадър от 17 март с трима влизащи в Министерски съвет проверяващи служители на реда от ГДНП Източник: ПИК
Те са били инструктирани за претърсванията в домовете на Борисов, Горанов и Арнаудова, като първичната концепция на Петков е била някой от полицейските чиновници да подмятна доставените по-рано " кристали в пици " в дома на един от тримата и по този метод да бъде дискредитирана освен личността на политика, само че и опозиционната партия ГЕРБ.

Кристалите са били опаковани в добре изчистени пакетчета - лесни за подмятане измежду облеклата в дрешник или банята, да вземем за пример. Подозира се, че един от доставчиците на " пици с кристали " в Министерски съвет е килърът Георги Семерджиев.

 Втори кадър, на който се вижда отчетна кола на ГДНП, която влиза в Министерски съвет Втори кадър, на който се вижда отчетна кола на ГДНП, която влиза в Министерски съвет Източник: ПИК
На втория кадър от 20,06 часа на 18 март (нощта на арестите) се вижда полицейски автомобил, който влиза през портала на служебния вход на Министерски съвет. Според източниците ни това е " отчетна " кола на ГДНП с екип цивилни служители на реда, които идват за нови инструкции в кабинета на премиера безусловно минути след нахълтването в дома на Бойко Борисов.

На третия кадър от същата бурна нощ - в 23,16 часа, се вижда лек автомобил със затъмнен номер, за който се допуска, че носи поредна " доставка " - пици с дизайнерска дрога за консумация непосредствено в покоите на министър-председателя.

 Третият кадър, който носи дизайнерски пици в Министерски съвет Третият кадър, който носи дизайнерски пици в Министерски съвет Източник: ПИК
В предходния ни материал към този момент публикувахме кадър от 18 март в 19,06 часа на автомобил " Фолксваген голф ", за който се твърди, че транспортира персонално Георги Семерджиев и негова спътница - полицайка.
Динамичният трафик на полицейски и цивилни коли през служебния вход на Министерски съвет в дните към ареста на Бойко Борисов е незабравим и недоверчив, регистрират проверяващи.

Според мейла, който изданието е получило, занапред предстоят забавни разкрития от камерите на входовете на Министерски съвет и в самата постройка. По всички материали, фотоси, свидетелства и данни, разказани в изявленията на ПИК, тече интензивно следствие.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР