Продължават претърсванията и обиските в рамките на мащабната акция на

...
Продължават претърсванията и обиските в рамките на мащабната акция на
Коментари Харесай

Ексклузивни разкрития за наркобандата, ударена в София

Продължават претърсванията и обиските в границите на огромната акция на ГДБОП и Столична дирекция на вътрешните работи против наркоразпространението, която се организира на територията на София.

Арестувани са над 10 души, които, съгласно източници от Министерство на вътрешните работи, са част от известна група, занимаваща се с продажба на дрога в столицата.

В незаконната група е имало хора, които доставяли опиатите в София. Други зареждали дилърите с опиати, а трети продавали дрога по клубовете и заведенията в града. Бандата разпространявала опиати и отвън столицата, осведоми БНР.

Мащабна спецакция против дрогата в София, закопчаха членове на известна тайфа

През целия ден през днешния ден на разнообразни адреси в София бяха осъществявани обиски и арести.

Един от членовете на бандата беше арестуван на бензиностанция на столичния бул. „ България “ . Засилено полицейско наличие имаше и в квартал "Подуяне ".

Все още няма информация дали е арестуван водачът на незаконната група, който е прочут в столичния ъндърграунд и има десетки престъпни регистрации.

Акцията е вследствие на водено досъдебно произвеждане и няколкомесечна разработка. Разбитата през днешния ден незаконна група се счита за конкурентна на разрушената преди няколко месеца сходна организация, ръководена от Радо Ланеца.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР