Продължаваме промяната вижда възможна коалиция в следващ парламент с ДБ

...
Продължаваме промяната вижда възможна коалиция в следващ парламент с ДБ
Коментари Харесай

Калина Константинова: ПП вижда възможна коалиция с ДБ и БСП

" Продължаваме промяната " вижда допустима коалиция в идващ парламент с Демократична България и Българска социалистическа партия. Това съобщи пред bTV някогашният вицепремиер от Политическа партия Калина Константинова.
Прочетете още
" Демократична България беше наш сполучлив съдружен сътрудник и виждаме бъдещо ръководство в коалиция с тях. С Българска социалистическа партия имахме положителни и професионални връзки, тъй че виждаме същата коалиция да се разгърне в идващ кабинет. На информациите, че с взаимни отстъпки може да се сглоби държавно управление с ГЕРБ ще кажа, че път обратно няма. Искаме да пенсинираме тези остарели модели. По никакъв метод не виждаме коалиция с ГЕРБ, бих се радвала да чуя през акцията позицията и другите партии ", разяснява Константинова.

На въпрос кой ще е претендент на Политическа партия за министър председател, тя отговори, че това бъде разисквано с бъдещите сътрудници, като еднообразно добре е работила с Кирил Петков и Асен Василев.

Константинова разяснява и отказването на Лена Бориславова да се кандидатира за народен представител. " Лена Бориславова е експерт и беше на челно място в борбите против корупцията. Нямаше с какво друго да ни нападат и нападнаха нейната персона. Тя реши да не разрешава това да я разсейва от главните тематики, които да сложим на дневен ред и че е излишно в една акция ", съобщи Константинова.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР