Продължаваме Промяната върнаха на президента Румен Радев неизпълнен втория мандат

...
Продължаваме Промяната върнаха на президента Румен Радев неизпълнен втория мандат
Коментари Харесай

ПП върна неизпълнен втория мандат, Радев пита могат ли да се договорят с ГЕРБ в рамките на третия мандат

" Продължаваме Промяната " върнаха на президента Румен Радев несбъднат втория мандат за сформиране на държавно управление.

" Връщам досието с неизпълнения мандат. За страдание, този лист от национални цели с цели и задания за тяхното реализиране не получи задоволителна политическа поддръжка, само че съм сигурен, че това изпитание си струваше. Обсъждането, полемиката накъде би трябвало да се развие България през идващите месеци занапред следва ", сподели посоченият от Политическа партия за канндидат-премиер Николай Денков при връщането на неизпълнения мандат.

Държавният глава сложи въпроса за опциите за образуване на болшинство с третия, финален мандат за сформиране на държавно управление като попита управлението на " Продължаваме промяната " дали биха могли да се договорят с ГЕРБ.

" Вчера вашите съдружни сътрудници от " Демократична България " обявиха, че единственият метод за сформиране на държавно управление с третия мандат е, в случай че се реализира договореност сред ГЕРБ и вас. Затова ще ви помоля да обсъдим този извънредно значим въпрос ", сподели Румен Радев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР