Продължаваме Промяната си отварят тила по много нецелесъобразен начин като

...
Продължаваме Промяната си отварят тила по много нецелесъобразен начин като
Коментари Харесай

Слави Василев: Скоро президентът ще свали доверието си от властта, ще има предсрочни избори

" Продължаваме Промяната " си отварят тила по доста неуместен метод като подлагат на критика Радев. Доверието се отдръпва от Петков и неговото държавно управление поради това. Пътищата на Политическа партия и президента се разделят. Ако не престават по този начин смяната, скоро ще смъкна доверието си от тях ". Това съобщи политологът Слави Василев в " Офанзива " по NOVA NEWS.

Според него президентът няма да покаже пестник. " Президентът е стожер на хората, които желаят смяната да се осъществя. А Стефан Янев се хвърля в борбата и работи самичък. Смята, че може да сплоти българите към своето име. Докато не се появи различен политически индивид, той има шансове. Българското политическо пространство търси нов воин ", уточни той. И посочи, че ще има предварителни парламентарни избори, тъй като обединението е напрегнат.

" Правителството спря целеустремено да работи с " Газпром " не поради заплащането с рубли, с цел да задоволи нечии други ползи ", акцентира Василев.

По думите му делението сред " ляво " и " дясно " от дълго време загуби своя смисъл. " Патриотичният сегмент е покрит от искащите да го завладеят. Янев с изключение на да е служебния министър председател, който е станал подобен с помощта на Радев, не виждам какво друго преимущество има ", разяснява политологът. И добави, че политическият вакуум е издигнал " Продължаваме Промяната ", само че президентът им е дал подтик.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР