Продължаваме промяната ще върне празен мандата, ако не се приемат

...
Продължаваме промяната ще върне празен мандата, ако не се приемат
Коментари Харесай

Константинова: Ще върнем празен мандата, ако не се приемат антикорупционните закони

" Продължаваме промяната " ще върне празен мандата, в случай че не се одобряват антикорупционните закони ", съобщи пред бТВ Калина Константинова от " Продължаваме промяната ".

" Ние не търсим поддръжка от ГЕРБ за общо държавно управление. Ние търсим поддръжка за политиките и целите на хората ", сподели още тя.
По думите и, Николай Денков сплотява всички.

 
" Сметнахме, че в негово лице ще има най-хубав късмет да създадем едно същинско изпитание за кабинет ", уточни Константинова. 

" Не видяхме никакви градивни и каквито и да е старания, макар голямото време, което даде президентът за реализирането на този първи мандат. Това, което видяхме, е нападателната оправдателна реакция на един водач, който не съумя да откри такова болшинство и му беше гласуван този ангажимент ", разяснява Константинова. 

Според нея гласуването за кабинета " Габровски " е било унизително. 

" Наша задача на втора политическа мощ е да проверим има ли политики, по които всички партии се сплотяваме, а по-късно дали едно ръководство от нас, в коалиция с " Демократична България " към този момент, да ги преведем в деяние ", разяснява Константинова.

Тя оцени бавенето на мандатите от президента Радев като извънредно положително: 

" Единствено се надявам, че прахосването на първите два месеца няма да се отрази на шанса през идващите седмици да създадем смислени стъпки в посока договарянията и реализирането на някои задания ".

Константинова не разяснява догатките си за това кой би получил третия мандат от президента Румен Радев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР