„Продължаваме промяната“ ще се яви на изборите самостоятелно и няма

...
„Продължаваме промяната“ ще се яви на изборите самостоятелно и няма
Коментари Харесай

Промяната твърдо отива сама на избори

„ Продължаваме промяната “ ще се яви на изборите независимо и няма да влиза в коалиция с „ Демократична България “, оповестява bTV, базирайки се на свои източници.

Също по този начин групировката „ Продължаваме Промяната “ към този момент е вписана в Софийския градски съд като партия и се чака да се причисли към към този момент записаната коалиция.

Националният съвет на партията, в който влизат влизат 65 души - някогашни депутати, министри, деятели и други значими за организацията хора, се събра на съвещание, което се организира онлайн.

Сондажи на „ Марица “ измежду тях демонстрираха съответствие близо 4 към 1 за членовете на „ Промяната “, които държат на независимо присъединяване на изборите. Вероятно сходен резултат ще се получи при гласуването.

Такива са били настроенията и на Изпълнителния съвет на Политическа партия, който се състои от 13 души: Кирил Петков, Асен Василев, Никола Минчев, Андрей Гюров, Даниел Лорер, Николай Събев, Николай Денков, Лена Бориславова, Калина Константинова Лена Бориславова, Венеция Нецова-Ангова, Росен Костурков, Калоян Икономов и Ивайло Шотев.

Според неофициална информация още веднъж е имало вътрешно гласуван с сходно съответствие на гласовете.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР